Mě se to stává každou chvíli, tak už se nečervenej.
Raději mi řekni, zda ti mohu tiše závidět tvé slovní
obraty, vždyť závist je tak ošklivá vlastnost. :-)
06.03.2009 23:22:00 | ota.pé
Teď jsem si po sobě přečetla, co jsem napsala - a fuj! hrubka jako hrom - to se může stát jen na klávesnici, při psaní perem by to přes ruku nešlo! Tak jsem to honem rychla opravila - jestli si někdo už stihl přečíst básničku s chybou, tak se omlouvám!
06.03.2009 22:52:00 | Norma