Najdi ve mě hudbu...
Anotace: pro mojeho bojovníka za světovy mír:-*
Sbírka:
Zamilované
budu tvou!!
navždy...
jedinou?
snad...
miluj mě
vášnivě,
miluj mě
nežně.
najdi to,
co našel jsi
v hudbě
i ve mě!
zaplnils
mou duši
mě zaplnila
ta hudba,
mě ne, mé uši!
do ráje
dostal jsi
mou duši!
za chvíli...
budeš
můj milý...
život mi věnuješ!!
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)