Vidíš, já to říkal, kamarádi by ti opět mohli pomoc!
Ale ty né, já sám, a takhle to dopadlo! A propo - nakolik tě to přišlo, jedno vrz...?
Doufám, že tě potomci nebijou? Nebo jo? Dneska si děti vůbec nevážej rodičů, je to bída.
07.03.2009 13:25:00 | Zasr. romantik
Líbí!!Otázka je-jak s tou zvěstí(či pohádkou?!)naložíš???
To vydá na pěknou řádku-řádek...
07.03.2009 11:38:00 | saralara
Šokující závěr :) ... to je čistá pravda? Ať je to jak chce, opět pěkná básnička ...
07.03.2009 10:48:00 | toužím.jít.dál
Konec dobrý... a už ses musel otáčet. Jaký rozdíl: dnes se míra infantility posunula do nebeských výšin - je jim čtyřicet, mají dva, tři mobily, otevřený komp, notebook a smějou se céčkovým animovaným americkým filmům jako idioti. Nechápu...
07.03.2009 00:19:00 | rybí prdy
To jsou věci, to by si člověk sám nevymyslel tak složitě jako ten život
07.03.2009 00:13:00 | Markéta Hl.