na slamníku
Ovládáš jazyk
jako dýku
tělo tvý
je láva žhavá
a nocí vítr na slamníku
tvůj oheň rozdmýchává
V sopečným jícnu
před výbuchem
nahoru dolu
létám vzduchem
a láskou se mi hlava motá
plnými loky ze života
připíjím sobě na zdraví
prosebně škemrám u svých bohů
ať čas tý noci zastaví
pro chvíli s tebou!
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: gentoo, Kars, Jana M., Kapka, Zasr. romantik, kikis, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)