Jak mě můžeš stále milovat?
Tolik jsem tě zklamala,
jak jsi mi mohl důvěřovat?
Tolik jsem tě zranila,
jak mě můžeš stále milovat?
Prosím,nechtěj přiznání,
miluji tě,až bolí mě srdce.
To je mé doznání,
nesnáším smutné konce.
Je mi líto,že to tolik bolí,
bohužel,já umím jen brát.
Tvé srdce se zhojí,
prosím o jediné,neměj mě rád...
Přečteno 513x
Tipy 5
Poslední tipující: Alasea, floreciente, Radek.oslov.Šafárik, Kars
Komentáře (5)
Komentujících (5)