Anotace: Taky znáte ty oči..? Jakékoliv. Nevím co k tomu říct, snad jen: komentujte.;)
Bloudím v drogovém
opojení.
Oči, už zase.
Ty oči.
A omamná látka bloudí v mém
krevním oběhu.
Z těch očí rovnou do mých,
pak do srdce a do těla.
Co je to za látku v nich?
V těch očích?!