Chceš být sám
Chceš být sám a já se v tobě nevyznám.
Začínám chápat...
Cítím to tak...
Najevo to dáváš...
A já se tě ptám,proč chceš být sám?
Možná jsem i já tou příčinou,že chceš být sám
že ti už víc nemůžu dát,jen to co mám.
A já se ptám proč chceš být sám!
Že láska někdy bodá jako nůž
Že dálka je v lásce neslučitelná
Že chci být stále jen tvá milovaná.
Že...
Tak a já se naposledy ptám
Proč chceš být sám!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)