bez názvu
Anotace: nevím jak to nazvat. psáno v ranních hodinách jako pouhé vyjádření toho, jak dovedu přehánět :)(?)
Když přehnaně reaguju
chytám se pak za hlavu
je zbytečné pak vymlouvat se
že já za to nemohu
A vždyť já to nechci dělat
jde to nějak mimo mě
takhle si nálady střídat
a kdo mi to promine?
dej mi pusu, pohlaď tváře
uklidni, že jsem jediná
protože bez ujištění
to pak znova začíná...
a trápí nás to oba...
Přečteno 400x
Tipy 11
Poslední tipující: w.p., Radek.oslov.Šafárik, Iwushak..., WAYWARD, její alter ego, Thesssinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)