Láska x Přátelství
Anotace: Tak už se to vysvětlilo a je to tak dobře...
Nesplnil se mi můj sen,
ale navždy budeš ten,
který mě naučil se znovu smát,
z té lepší stránky život brát.
Nad láskou přátelství zvítězilo,
asi to tak býti mělo.
Nelituji ničeho, co se stalo,
vážně mi to hodně dalo.
Jsem tu já, jsi tu ty, jsme tu prostě my
a zůstáváme přáteli.
"Přátelství je někdy víc než láska."
V tomhle případě asi ano, přesto...
Miluju tě.
Přečteno 553x
Tipy 8
Poslední tipující: PoeziGirl, lucajda89, Agniezka, Sigurd II., Jitinka, Seanko
Komentáře (3)
Komentujících (3)