Anotace: Poznámka: Celek je přísně autobiografický, jen časově jsou sloky uspořádány tak, aby to vypadalo jako vývoj dopředu. Skutečnost byla více chaotická. Pozornost snad zasluhují poslední tři sloky. :-) L. Dílko je starší a musel jsem ho přepisovat písm. po p.
Krasne pises o lasce i o zenach ano jsou takove co si lasky vazi, a veri na ni a myslim si ze je jich mnoho.
08.03.2009 21:21:00 | carodejka
Že by rozum vítězil?
Nebo ubývá už sil?
Když si v mládí lumpačil,
nevěřím, že jsi skončil :)))
08.03.2009 16:29:00 | nejsembásník
šmarjápano..ten konec mě celkem děssí
doufám,že robotizace nepostoupí tak daleko:-)
jinak skvělé dílo co jde jak život sám...
ST
08.03.2009 13:20:00 | Mbonita
Hele příteli, koukám, jakoby moje poslední dílo patřilo tobě, prostuduj ho pořádně
08.03.2009 10:28:00 | Kars
...že by konec "donchuanů" v Česku?Přidáme "j",založíme klub a zakážem ženám vstup.Víno ještě máš?
08.03.2009 10:17:00 | WAYWARD