Slza
Z čeho se slza zkládá?
To ví jen ten,
co život jí dává.
Rodí se v krásných třpitivých očích,
žije na tváři bez grimas.
Umírá na rtech, co jsou jak hlubina.
Proto já slzou tvou,
chtěla bych být.
Abych i na dále,
u tebe mohla žít.
Přečteno 494x
Tipy 4
Poslední tipující: Seanko, Kallkaa, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)