pokud duše zří se,pak prstoklad smí opřít se a zabarvit pocity jemných svahů...
14.12.2019 19:30:45 | Danger
Moc se mi to líbilo.
Nedávno jsem psal něco obráceně. Duhu tvořily dívky v tanečních:
..... Když se setmělo úplně, rozsvítil se nedaleko taneční parket a šachovnice světa přestala být neohraničená. Na jedné hranici vytyčené světlem se shromáždily dívky v různobarevných šatech. Na druhé straně stáli v řadě mě podobní a tak jsem se mezi ně zařadil.
.....
Když se dívka dotočila, vzala mě na tribunu. Sledovali jsme hru až do jejího vyústění. Vyhrál soupeř. Šach mat probíhal jako svatba. Bílé šaty nevěsty se vytvořily složením všech barevných šatů na sebe. Tak se vytvořily jedny zářivě bílé, které obsahovaly volány všech na ně použitých šatů.
17.05.2019 13:59:37 | Kaj
Prstoklad barev a jaro jako vodopád.... tak kdy už bude slunce hřát? Aspoň tvé veršíky hřejí, než přijde co si přeji.
28.03.2009 19:22:00 | Šéfová
tak to mě kape přímo na srdce a teplíčko se mi rozlévá až v krku.. ST - nádherná báseň, moc chválím!!!
16.03.2009 23:54:00 | ni.va
Až sa raz vráti
snáď zopár slov stratí
A vaše farby zlinú
snáď nemá inú...?
To ja len tak v rámci rýmu...
10.03.2009 10:56:00 | džemo