Vyznání
Anotace: Vnitřní pocity...
Vždycky, když jsem při Tobě
poskočí mi srdíčko
protože já mám Tě všude
moje krásná holčičko
Jsi v mém srdci, v hlavě taky
též ve zbytku těla
máš na mě tak krásný vliv
podívej se co to dělá
Pohled Tvůj mě dostane
a Tvá blízkost hřeje
proto moje srdíčko
též se hezky směje
Bez Tebe žít neumím
jsem jak uschlý strom
ale ve Tvé blízkosti
já rostu jako hrom
Každou noc chci s Tebou být
a vedle Tebe spávat
štěstí v srdci stále mít
a radost nám tak dávat
Ty jsi můj miláček
i rozkvetlý květ
jsi má krásná tajná láska
i můj celý širý svět
Bez Tebe se potácím
krajem sem a tam
a stále hledím do dáli
holčičko má, kde Tě mám
Chci se s Tebou milovat
a v náručí Tvé hezky snít
ať jsme my dva navždy spolu
a pěkné dny tak spolu žít
Přečteno 463x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Seanko, Mbonita, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)