Jak
Anotace: Jak je to vůbec mezi ženou a mužem.
Jak bezbranná je žena,která miluje,
jak krásná,když milována je,
jak oddaná,když jí lásku svěříš,
jak zoufalá,když o ni přichází
Jak silný je muž,který miluje,
jak štědrý,když milován je,
jak šťastný,když mu lásku svěříš,
jak podlý,když ji snadno zmaří
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, Petbab, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)