láska je boj
Anotace: tak to je muj pohled na lásku...........prosím o komentíky at vím co zlepšit dík moc
Když jsem bez tebe,jako bych nežil,
že mě miluješ,rád bych věřil.
Všichni ví,jak mám tě rád,
jen tobě chci svou lásku dát.
Tvá láska mi dává sílu žít,
jsi ta jediná,se kterou chci být.
Jsi mou sílou i slabostí,
Jsi mým smutkem i mou radostí.
Přečteno 600x
Tipy 7
Poslední tipující: Toužím, Seanko, René Vulkán, Markéta Hl., zlomeny srdce
Komentáře (3)
Komentujících (3)