Anotace: Je to hloupé? Možná. Je to směšné? Snad. Může tomu někdo rozumět? Ano. Ten, kdo má klíč ano. Určitě…
Zkoušela jsem číst už několik tvých básniček a taky na mě po pravdě působily trochu moc jednoduše až obehraně.
Tahle mě oslovila, je hodně cituplná, tuším v ní hluboký prožitek a poznání, i přes tu formu, která je spíš povrchní.
09.03.2009 21:44:00 | sioned
Carodějka - ten klíč je málokdy k sehnání a nepasuje ke každému zámku... :-) Díky za pochvalu. Měj se V.K.
09.03.2009 19:25:00 | Bucharovic
leafe - Jistě že se tam opakuje slovo -,,Tebe". Ta báseň byla určená JÍ a ano, byl jsem a jsem do ní zamilovaný. V láce neexistuje klišé a obehrané výrazy. Každý v té své touze a představivosti má pro ten - který výraz svůj vlastní význam ve své mysli. Nelíbí se Ti to. Nevadí. ONA byka šťastná, když jsem jí tu básničku poslal a to je pro mě hlavní...
09.03.2009 07:24:00 | Bucharovic
Ahoj pěkné obraty, připadá mi to jako by to psal zamilovaný člověk, jen bych dodal že sou tam bohůžel ohrané rýmy bez fantazie, které ničií dojem a často opakující slovo Tebe. Velké plus je u mě ten cit a ta naivita lásky, minus forma toť vše s pozdravem leafe.-)
09.03.2009 05:26:00 | leafe