Myšlenky
Anotace: Spousta myšlenek, emocí a pocitů se mi honila hlavou, když jsem seděla v hospodě a měla lehce upito a vzniklo z toho tohle..
Jsi růže, co omamuje smysly
Dívce, co věří na nesmysly
Že láska existuje
Duše v slzách si libuje
Kdy skončí ta temná směna
Uplakaná dívka nebo žena
Kdo ví, co jsem zač
Mým tělem vládne pláč
Tyto řádky píši
V ruce svírám alkoholu číši
Miluji Tě, kdo ví proč
Můj život je jako kolotoč
Z něhož se nedá vystoupit
Přečteno 601x
Tipy 4
Poslední tipující: Sleepwalker, Kubino 2, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)