Bouře v duši
Anotace: Asi všichni jsme si tím prošli.
Nemůžu vůbec spát a ani nevím proč
myšlenky se mi hlavou honí
život je jeden velký kolotoč
a díky němu také i Tvé květiny voní
myslím na Tebe stále a moc
má touha je tak velká
čekám, až mi příjdeš na pomoc
tak silně, jak jen láska čeká
proč je vše tak složité
a nic nejde lehce
co vypadá jako pevný sloup
působí však křehce
pár slov visí ve vzduchu
každý je jinak chápe
z malého mráčku proto
velké množství vody kape
změní se v proud
který všechno bere
nevyhne se ničemu
a přes všechno krásné se dere
obloha se zatáhne
zustane pouze černý mrak
který řádí kolem sebe
jako velký hrozný drak
všechno hezké vypaří se
jako mlha nad lesem
kdepak jsi má velká lásko - podívej se, tady jsem
Přečteno 548x
Tipy 8
Poslední tipující: Seanko, Kars, Radek.oslov.Šafárik, Kallkaa, Norma, WAYWARD, Maro Deives
Komentáře (5)
Komentujících (5)