Jarní Praha
Napiš mi,
titulky z novin
ať vím,
že jsi tu byl se mnou
ať vím,
že jsi se mi nezdál.
Napiš mi,
datum, hodinu, minutu a vteřinu
ať vím,
že jsem dýchala ve stejném rytmu jako ty
ať vím,
že jsme to byli my dva a nikdo jiný.
Napiš mi,
jak voněla káva, co jsme spolu popíjeli
ať vím,
že jsem si dobře všimla našich chvějících se rukou.
Napiš mi,
o našich pohledech
ať mohu poznat vzkaz pro dny následující.
Ať vím,
že se mohu usmívat
ať vím,
že se usmíváš se stejnou radostí, smutkem a ve stejném okamžiku jako já.
Napiš mi,
o Praze a jejím srdci,
ať vím,
že se spolu podělíme o naše příběhy
ať vím,
že si můžeme věřit.
Napiš mi,
o našich očích
ať vím,
že v nich čtu správně.
Napiš mi,
o tichém poselství, jež vyzařujeme navzájem
ať vím,
že ti mohu dávat víc
ať vím,
že si přeješ totéž co já.
Napiš mi,
ať vím...
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: Anne Leyyd
Komentáře (1)
Komentujících (1)