Něco nového
Jsi mou slabostí, možná i touhou,
Ale proč tajností ve světě pouhou,
Ztrácím se v sobě a nalézám cit,
Proč však bojím se jej pěvně uchopit?
V očích tvých topím se, staví se mi dech,
Dnes promlouvá mi srdce však naposled,
Marnivé otázky v mysli mi nedají spát,
Proč mé tušení je, že jinak tě mám brát?
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: Seanko
Komentáře (1)
Komentujících (1)