nejistota
Anotace: kdo si počká ten se dočká.....prosím o komentíky at vím co zlepšit dík moc
Sedím sám a čas plyne,
čekám co bude dál,jak se to vyvine.
Co mi život připraví,
jak se vše napraví.
Co bude a co ne,
čeho bude hodně a co bude jediné.
Ty jsi má láska,ty jsi i můj sen,
jsi jediný důvod proč šťastný jsem.
Jsi můj důvod k radosti,
jsi mou každodenní starostí.
Je na mě prý vidět jak mám tě rád,
i když se to snažím nedávat znát.
Láskou se trápím,
bojím se že tě ztratím.
Nevíš jestli mě miluješ,nebo jen máš ráda,
jestli mě chceš jen jako kamaráda...
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Toužím
Komentáře (2)
Komentujících (2)