Sním svůj sen
Anotace: .. zase létám ...
Moje slova k Tobě vedou,
tiše, jako kotě předou,
nedojdou jen do uší,
vtírají se do duší...
Štěstím se opíjím,
mám hlavu v oblacích,
s anděly posnídám
na bílých matracích.
Sny jsou tak lákavé,
nikoho nezraní,
jak štěstí vrtkavé,
když sedne do saní.
Prolétám obzorem,
jsem zase Tobě blíž,
za bílým fáborem,
odmítám zemskou tíž.
Přečteno 451x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., zlomeny srdce, fab four, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, Kars, Květka Š., Markéta Hl., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)