na noc
posílám ti pusinku na dobrou noc,
ať zdají se ti krásné sny celou noc.
posílám ti hezký sen,
ať tvá noc,krásná je jen.
přeju ti noc hezkou
a hvězdy na nebi se jen lesknou.
jedna hvězda leskne se pro tebe,
scházíš mi lásko, těším se na tebe...
Komentáře (0)