zrcadelnici... / slíbená
Anotace: ... to vyznání je zprostředkované ... :o)
Sbírka:
pověnované
.
.
jsem vítr ve tvých vlasech
v dobrých i zlých časech
jsem dobrý nebo zlý?
nevíš si se mnou rady
(někdy mám zvlášní spády)
a jsem ti tajemstvím
jsem duha co se klene
přes nebe zamračené
jsem plný barev... víš?
často se ti zdávám
(v noci když sama spáváš)
a někdy i když bdíš)
jsem hudba co se line
nad všechny noty jiné
jsem tvůj orchestrion
prostě pohyb barva nota
pár střípků ze života
všechno... jenom ne on...
.
.
Přečteno 787x
Tipy 72
Poslední tipující: Marupiara, Wasabi, Akrij8, Radek.oslov.Šafárik, Milásek, hezule, 5thelement, Severka, Holis, Kubino 2, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)