Anotace: Proč?
Ahoj, kdysi jsi mi okomentoval moje Vlky.Tak ted zase okomentuju já tvé Proč. Moc se mi líbí, v šestnácti letech píšeš opravdu nádherné básně, já už jsem se bála, že ti mladí kluci
jsou všichni stejní pubertáci, které nic nezajímá, a ted jsem se přesvědšila o opaku.Za to ti moc děkuji. Tvé básně v sobě skrývají něco nádherného. něco z nich cítím. Prostě se ted stydím za svoje Vlky a můžu se zahrabat. Od tebe bych si někdy ráda přečetla knihu tvých básní. Myslím to opravdu vážně. A určitě patříš k mým nejoblíbenějším básníkům, Tak si sem budu muset zajít častěji.Doufám,že si toto přečteš.Asi tě udiví, že ti to píše 18 letá ženská.
19.10.2005 12:37:00 | Káňátko