Vedle Tebe
Vedle tebe cítím svět
s tebou umím skočit v dál
už tě umím nazpaměť
šílím když se vzdálíš
Tak to bolí
tíseň v srdci
pálí
cítím tlak a chvění
nespočítám minuty
hodiny snad stály
Hodiny a minuty jen se klidně vlečte
už cítím jak zrychluji
oběh krevní , dech
klíče cvakly ve dveřích
láska v nich zas teče
Komentáře (1)
Komentujících (1)