Anotace: Opravdu je to děs. Stokrát omleté odrbané téma - ale nedalo mi to - ta osoba je tak kouzelná (a je tady - mezi námi ...) :-)
Tak se přece jen konečně jedna z dam zeptala? Popravdě, každý příměr má jednu přední adresátku, ale poslední je pro Vás, dámy zdejší, pro všechny!
27.10.2005 21:33:00 | Hary_nš