Na čekané.
Byl jednou lovec, jenž měl jistě na zvěř pifku,
on z čekané šel jednou z rána časně,
však místo laně potkal švarnou dívku,
že jen ji chce, hned tam mu bylo jasné.
On odložil svou pušku v měkkém mechu
a šeptal svojí laňce do ouška,
v mechu a kapradí hned dopřála mu slechu
a zdravého teď mají kolouška.
Přečteno 405x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Psavec, floreciente, Kars, Kapka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Jana M., Zasr. romantik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)