Nemám tě ráda!
Anotace: Nikomu konkrétnímu neadresováno. Prosím vás, komentujte!
Nemám tě ráda!
Volám, volám do ticha,
nevolám, jen šeptám již,
peří z křídel pelichá,
klesá níž a níž.
Létat se mi zachtělo
v šedomodrých výšinách,
to se ale nesmělo,
proč zůstávat v nížinách?
Chytil jsi mě do sítí
a už nepustil dál,
venku slunce nesvítí,
ty se mnou sis jen hrál.
A tak smutně v koutě sedím,
peří tiše k zemi padá,
do tmy světla němě hledím,
už tě nemám více ráda!
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)