Místo vězení nabízím poslední místa v mém blázinci pro Litery / viz. moje poslední dílo /:-)))
11.03.2009 22:42:00 | Kars
Jituško,tvoje básničky mě krásně pohladily na dušičce...moc Ti děkuji.
11.03.2009 22:30:00 | střelkyně1
Pak všichni ti andělé
zatrubte mu vesele
ať se klidně usmívá
zase v šenku u piva...
Díky jeho porci chmelu
podobá se spíše dělu
v záchytce má vlastní celu
tam postel nerozestelu.
Tak skončí poslední test,
následovat musí trest!
Tak, že toho hajzlíka
namočíme do mlíka,
že má k pití přímo pud
je schopen vypít i sud,
sud s ním strčím do cely,
ať se třeba otelí...
(či se trochu zocelí)
11.03.2009 19:24:00 | zzlatý
Poezii píšeš perfektně promyšleně. Plné pěkných pocitů, přirovnání. Piš parádně pořád - přeji. Posílám poklonu. Pá
11.03.2009 16:21:00 | René Vulkán