Neznám tě
Neznám tě
nikdy jsem
tebe neviděl
dva póly
každý jsme jiný
dnes!
se to stalo
milostná exploze orgasmu
atomová bomba
v posteli
poetické hlasy
výkřiky vzrušení
kapky rosy padají
na tvé nahé tělo
jaro přichází
na tenkém ledě
tančíme o půlnoci
spolu mezi květy
pomerančů
padám!
do tvého klína
objevuji
neznámou jeskyni
stal jsem se
dnes
dobrodruhem vášně
vědcem lásky
nálezcem pokladu
jedna z mých
mnoha rolích
herce života.
Přečteno 426x
Tipy 36
Poslední tipující: dream in emptiness, lucajda89, Woski, Dota Slunská, vílí křídla.., Markéta Hl., WAYWARD, Psavec, labuť, *whatsoever*, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)