Moor bead?!... More beat?!... Morbid!
... Máš díry v srdci a šrámy na duši...
Kdo ty slzy usuší
a plamen uhasí?!
... noo... Kdo asi!
... Prej že má kosu a černej plášť...
... a divný votázky:
"Čim budete platit!?... A dohromady nebo zvlášť?
Za sázky
na společnej život."
Přečteno 387x
Tipy 13
Poslední tipující: Lenullinka, po schodech dolů, F.i.L, Alan Black, labuť, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, jiljovský, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)