dětské a naivní, nic nového do toho nevnesete, ale jo, já nevím,jsi na ženský a nenamlsaný, ale tady nic nového pod sluncem, chci rozervané srdce pro lásku a originalitu, jinotaje, tzunami na zemi, ne tuhle poetiku, mě asi zatratíš, nejsem vědma, kašli na to.
10.07.2006 10:18:00 | Jarky
Je to tady samá skvělá laskomina,
olizuju se z toho až za ušima.
Teď naprosto jasně taky každý ví,
proč se říká, že ji (ho) samou láskou sní.
14.10.2005 11:07:00 | Mourek
Zkoušený nebo zkroucený u záchodové mísy,
jo tak to už mám za sebou, kdysi.
Neboj dám si pozor aby rysy mi tuhly,
tak raději prevence živočišné uhlí. :o))
Nebojte o jídle to není,
já přeji i Vám krásné snění.
13.10.2005 10:36:00 | Mava
Kdysi jsem tu četla o špičce,
po které bylo zle v malé chviličce,
tak až budeš holdovat mlsání,
nezapomeň na předávkování
a aby šlehačka nebyla stará,
nebo pak zkroušený bude náš Mava... ;o)))
13.10.2005 10:26:00 | Cecilka