Na křídlech lásky.
Anotace: WAYWARDovi k vůli, cosi o černovlásce, ...možná i labuti tím padnu do "noti".
Sbírka:
Breviář bláznů.
Má černovlasá bohyně,
nemám už více stání,
ač tváříš se tak nevinně,
přec zveš mne k milování.
Zuby jak perly, svěží dech,
své tělo vplen mi dává,
vzhůru jak anděl na křídlech,
dřív zvadlý zas už vstává.
Tak chvěješ se a těšíš se,
vše jménem lásky mládne,
o růži záhy dovíš se,
též rozkvete ...a zvadne.
Přečteno 480x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Kubino 2, nrocinu Jednorožec, Jana M., Květka Š., Jenda P., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)