Vím že jsem vůl ale každej dělá chyby...
Anotace: Mno tak tady máš básen psanou srdcem jen pro tebe a ty víš jak moc mě vše mrzí
Chci poznat lásku a smysl života,
trápí mě žal a samota.
S tebou štastnej můžu být,
jen musíš ale i ty chtít.
Dala jsi mi šanci a já jí zkazil,
věřila jsi mi a já tě podrazil.
Srdce mě z toho ted bolí,
vidím to já i mé okolí.
Prosím tě dej mi poslední šanci,
změním se po tomhle kopanci.
Nevěděl jsem až dosud,
že ty jsi můj osud.
Když jsem bez tebe jako bych nežil,
že ti nejsem lhostejnej rád bych věřil.
Tak ještě jednou tě prosím,
dej mi šanci protože ty jsi ta co v srdci nosím.
Přečteno 439x
Tipy 6
Poslední tipující: Toužím, Radek.oslov.Šafárik, Markéta Hl., Seanko
Komentáře (3)
Komentujících (3)