Jen malý okamžik
Anotace: Někdy i opravdu maličký okamžik může člověku změnit úplně celý život.
Maličký okamžik, kapka, tak málo stačí a vše se otočí,
měli jste život, lásku, sny,
teď lámat si hlavu s čím si vlastně člověk vystačí,
čím naplnit své smutné dny.
Měli jste jistotu, štěstí, lásku co všechny rány hojí,¨
oporu co bude při váš vždycky stát,
a teď bojíte se o budoucnost svojí,
co bude dál? Jak tohle naučit se přežívat.
Teď máte smutek, pláč a velké zoufání,
a nikde náruč, která na vás čeká,
jak se dá žít bez lásky a milování,
jak ztratí se city u člověka
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Blahovec, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)