PÍSEŇ TVÁ . . .
Anotace: - Reflexe -
Sbírka:
Reflexe
°
Rezignoval jsem na verše
jen tak . . . pro někoho
. . . nazdařbůh . . .
A jako Káje . . .
bodl mě do oka drobný střípek
Snad z ledového paláce
Kdo ví . . .
Slyším stále nápěv podivuhodné písně
Labutích křídel rytmická melodie
tiší vzkříšenou bolest . . .
Vím o čem zpíváš
vzdálená
Tvůj měsíc - Rusalko -
svítí jen chvíli do kraje
a do mých oken
Ale jak je ta chvíle líbezná . . . ! . . .
°
Přečteno 378x
Tipy 23
Poslední tipující: Ria, Myrja, Holis, kavec, vapiti, Kapka, Lota, Psavec, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)