nevím co dál...
Newím co dál
a hlava mě bolí.
Proč život se mnou si jen hrál
a proč každý vždy horší cestu zvolí.
Proč těžký je normálně žít
a proč nemůžu smát se jen,
proč nemůžu s ním být,
vždyť málo stačilo a nebyl to jen sen...
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)