Přál bych atomové bombě
Přál bych atomové bombě
aby byla jako radost ve mě
co dopadne a šíří smích
Přál bych atomové bombě
aby byla jako moje duše
co miluje díky Tobě
Přál bych atomové bombě
okusit tvou lásku
a už nikdy nežít pro památku
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)