špatný klíč
Tato zima je nejdelší
v mém životě
krutá realita
nesmět vidět Tě
Tvých prstů se dotýkat
zužuje mne touha
v žilách vaří krev
Bohu se rouhám...
Když rozsvítí se luna na nebi
na Tebe se dívám
nová hvězda vzplane
k nebi ruce vzpínám
Ve snu klepeš na dveře
chtěla bych odemknout
však nepasuje klíč
už nesmím Tě nikdy obejmout
Přečteno 463x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Haniéčka, Despekt, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., forget-me-not, Agniezka, Holis, ni.va, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)