žiletkou do hloubi srdce
Jdeš polem,zanecháváš stopy
hledám,bloudím
dala jsem ti pampelišku do klopy
vydala jsem se však špatným směrem
Přinesl jsi víno,na dně hledal pravdu
opila jsem se láskou
kabát jsi nechal na ulici
mě oblíkl v hadru
v hadru co nasává špínu a kamení
neuzřela jsem dříve špatné znamení
že tato cesta pokušení má cíle
vláčet mé tělo za kočárem míle
Z těla zůstal skalp
avšak duše žije dál
ve slepé naději
že tvé kroky dospějí
do správné skuliny ve skále
aniž by ses smál...
Ve skále díra,tajný vchod
tisíce let se skrýval
ne proto,aby ses jen díval
jak plamínek slábne,teplo se ztrácí
že zůstává prázdno a žal
Přečteno 413x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Despekt, Quigleika, ni.va, Caracol, NikitaNikaT., lucajda89, zrrrr, Agniezka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)