Když se ze zamilovanosti zrodí láska
Je to jako příběh
pro dva lidské hlasy
zhudebněné v píseň
pro dvě lidské uši
Jeden ví co druhý tuší
a druhý co prvý
ví určitě, nejen asi
A s vírou v tebe
dávám sebe...
Jen s láskou je úcta spjata
To pak lehce mizí
slova předpojatá
Přečteno 607x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Ovádko, floreciente, Tacca, Kars, labuť, jita.1965, ziriant, Zasr. romantik, Markéta Hl., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)