...věčné prokletí milenek
...........................
Něha ze mě vyvěrá
díky Tobě drahý můj
pak pípnutí sms
ty náhle mi vzdálen
a Tvá žena nám je blíž
pouštím Tě ze své náruči
už dobře vím,
že nebudeš mít klid
dokud se nedovíš kdo Ti psal
já schoulená do klubíčka
marně se snažím uchovat v sobě
hřejivý pocit lásky
a už cítím trpkost na jazyku
této noci mě jí už nezbavíš...
...věčné prokletí milenek
Přečteno 369x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Tacca, labuť, Zasr. romantik, Kapka, enigman, Agniezka, Jana M., Mbonita, nejsembásník
Komentáře (7)
Komentujících (7)