Srdce na dlani....
Anotace: Jde od dívku,která opouští svého milého a nechce mu tím rozchodem příliš ublížit,proto jej přesvědčuje o tom,že není zlá...
Opouštím tě odcházím.
Naposled tě políbím,
Ještě ti ale přislíbím,
Že já se srdci si neházím.
Houpám je v dlaních,
Šeptám jim něžná slova,
Smývám jim kapky od olova,
Jenž ulpěly na nich.
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Zasr. romantik
Komentáře (0)