Doteková konverzace
Bez mapy se touláš po mých nížinách,
odfoukáváš písek, stíráš z očí prach,
po cestičkách touhy dotýkáš se hvězd,
tělo mám jak v louhu, zatínám si pěst.
Po spálených místech roztíráš svou mast,
chladí jako vánek, pak zacvakneš past.
Jsem zavřená v kleci, nechci z ní však ven,
splníš moje přání, není to jen sen.
Doteková konverzace plyne ze Tvých dlaní,
povídají Tvoje ruce, už jsou zase na ní.
Odpovídám na tvé hrátky, tělem zmítaj blesky,
ještě chvíli povídej mi, je nám spolu hezky.
Přečteno 408x
Tipy 28
Poslední tipující: 5thelement, ni.va, Holis, tristan, toužím.jít.dál, fab four, enigman, el viento, Kars, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)