Suverén
Přišels a suverén byls každým coulem
lásku nestavěl jsi na první místo
měl jsi prostě všude štísko
na výsluní slávy rád jsi se hřál
rád jsi bral a nerad dal
mít nejlepší auto a nejhezčí byt
to bylo Tvoje krédo
já lituji tě,vždyť chudákem jsi
Tvé srdce nezná lásku,ten překrásný cit
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, Teereezkka, Elisha, Innna
Komentáře (2)
Komentujících (2)