N - nonsense
Anotace: ...a nebo sense?
Sbírka:
Abeceda
Víkend bez Tebe je jak kornout bez zmrzliny
hraju si s papouškem dělám voloviny
Julie čeká na Romea jako na spásu
a ty jsi naivní jak Manon z Arrasu
Kdepak máš košíčky a kdepak klubíčka
v tom křesle vypadáš jak ovčí babička
zničím Tvůj počítač vytrhnu kabely
se mnou se totiž milovat nechtěly
Sním všechny ořechy co patří Popelce
šaty z nich sluší stejně jen modelce
odteď jen jabloně žaludy plodí
přijedu za Tebou třeba vzducholodí
Přečteno 392x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, minety, Dota Slunská, kikis, hanele m., Kapka, Demedalex, 5thelement, Markéta Hl., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)