Kaluže
Odraz můj na chodníku leží
Padá déšť
Padá na nábřeží
Kapka po kapce
Co bude netuší
Dolů se jí nechce
Je obětí Kaluží
Chytal jsem kapky
Padaly mi na jazyk
Dělal jsem zmatky
Musel chutě omezit
Byly sladké
Byly i kyselé
Nemyslím to špatně
Netvař se kysele
Miluješ kapky anebo Kaluže?
Miluješ mě nebo jiného muže?
Byla jsi sladká
Byla jsi i kyselá
Se mnou jsi mohla
Mít, co jsi neměla
Jako padající kapky
Spadli jsme do Kaluže
Co malá holka jako ty?
Co ona zmůže?
A co já?
Co já mohu?
Ptáš se mě?!
Pusť mě k tomu slovu!
Kaluž vysychá
Vysychá vedrem
Pojď si promluvit
Někam si sednem
Kaluž vysychá
Vysychá pouze tvá
Má stále plná je
Tvá je mrtvá
Tak proč se nebavíš?!
Sedíš v tom rohu?!
Vždyť já za to nemohu!
Pusť mě k tomu slovu!
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Kite.Kat, Markéta Hl., Raallio, Maro Deives
Komentáře (1)
Komentujících (1)