Cynika s vtipem skloubené
jako v košíku loubeném.
Celý den stará se o mamon,
tak aspoň v noci se k ní skloň!
Dodej jí sílu do píky,
by mohla množit svý balíky!
Pokud ho k ránu nevyndáš,
sotvakdy balík vydyndáš!
17.03.2009 23:26:00 | Špáďa
No jo,protiklady se přece přitahují...básnička je super,něco mi to hooodně připomíná:)
14.03.2009 00:20:00 | 5thelement