Anotace: Odcházíš do dálky na pár měsíců a já si myslím, že zapomenu a uklidním své city, však těžší to bude než se zdá, mou velkou láskou jsi Ty.
To je fakt krásný... Smutný, ale krásný. Vážně, nevím co víc říct. Je to nádherný
14.10.2005 07:34:00 | niKoteen
Krásný...Loučení bývá vždycky těžké a stesk po někom koho bychom chtěli avšak je daleko je taky velký..Ale říká se, že odloučení působí na lásku jako vítr na oheň: Malou uhasí, velkou rozdmýchá!!
14.10.2005 06:53:00 | makretka